Syksyn must have eli neuleliivi

 

Oletteko huomanneet, että neuleliivit ovat tämän syksyn yksi suosikkivaate. Neuleliivejä löytyy monelta vaatemerkiltä ja itse olen bongaillut näitä kuvista nyt useita. Ja tietysti neuleliivi meni itselläni heti pakko saada -osastolle.

Toisaalta neuleliivihän on mitä klassisin vaatekappale eikä niinkään kertakäyttömuotia ja siinä on myös monia muita hyviä puolia, joten ihan kannattava hankinta.

 

Neuleliivi  tekee kesäisemmästäkin mekosta syksyyn ja talveen sopivamman. Samoin se rauhoittaa villimmänkin mekkokuosin niin, että mekosta tulee hieman monikäyttöisempi ja moneen menoon sopiva. 


 

Seeprakuvioinen mekko on Mangon viimeisiä aletuotteita, jonka löysin viime viikolla. Ihana klassinen mekko, jota käytän toivottavasti vielä monia vuosia.

Oletteko te sattumalta huomanneet liivien uudelleentulon tänä syksynä? Vai onko niitä tarjolla runsaasti joka syksy ja nyt vaan olen kiinnittänyt niihin huomiota? Kun teinityttöni näki liivin hän kommentoi, että on itse ollut aikeissa ostaa samanlaisen ja saisiko laittaa seuraavana päivänä kouluun. Joten nyt ei taida olla pelkästään vanhempien rouvien muodista kyse.

neuleliivi GinaTricot

 2 kommenttia

  1. Ihania asuja ja voi vitsi liivi on kyllä kätsy, lämmittää, mutta ei liian kuuma. <3 Onkin aikaa, kun on tullut käytettyä liivejä, mutta nyt voisi hankkia ja kääriytyä jonkun kukkamekon kanssa neuleliiviin. Kiitos vinkistä Sari ja kivaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on aikaa, kun viimeksi on tullut käytettyä ja tosiaan liivithän on tosin näppärä juttu, kas on ovat olleet niin unholassa. Kukkamekko ja liivi on kyllä just kiva syksyllä eli odotan innolla näkeväni sinun version yhdistelmästä <3

      Poista