Eläinterapiaa ravintola Tilassa ja päivän asu

 

Ravintola Tila on tavallaan kuulunut tärkeään maisemaani jo monta vuotta. Olen ajanut rakennuksen ohi niin monta kertaa matkalla hevoseni luokse. Seurasin, miten taloa rakenneettin ja mielenkiinnolla odottelin, mitä ihmettä siihen mahtoi rakentua. Keskelle peltoa, Sipoon maalaismaisemiin. 

Nyt hevonen laukkailee pilvien reunalla eikä ohi enää tule ajettua.  Mutta  vihdoin otin ihan asiakseni käydä siellä syömässä.

Jo pihalle saapuessa saan ihanaa eläinterapiaa, kun pihapiirissä tassuttelee kissoja, koiria, kanoja, hanhia ja lampaita.  


Upean, arkkitehdin suunnitteleman ravintolan ikkunoista avautuva maalaismaisema rauhoittaa ja tunnelma on kodikas avarasta tilasta huolimatta. 

Ravintolan raaka-aineet pyritään hankkimaan paikallisilta tuottajilta. Sisällä pääsen myös ilokseni nauttimaan hyvän ruuan lisäksi australiankelpie Gööranin läheisyydestä ja lempeästä katseesta.
australiankelpie

Loppuun vielä päivän asu sisäkuvina. Mustan ja valkoisen yhdistelmällä ei voi mennä vikaan ja näyttää aina hyvälle. Pitkät pehmeät neuleet on luottovaatteita ja maiharit mukavat hieman pidemmällekin maaseutukierrokselle.
Koska Ravintola Tila on meidän yksi lähiravintoloista, (vaikka asumme Helsingissä) niin support your local -tyylisesti tietysti ostin sieltä vielä ihanan lämpöisen ja suuren lampaantaljan Koska taljojahan ei vaan koskaan voi olla liikaa. Tilassa mydään myös siellä valmistettuja juustoja sekä Tilan omaa hunajaa. 


Ravintola Tilaan kannattaa ajaa hieman kauempaakin ja tähän voi yhdistää kivasti vaikka reippaan ulkoilun Sipoonkorvessa ennen ruokailua. 6 kommenttia

 1. Eläinterapia kuulostaa ihanalta. Koiran rapsuttelu jo pienenkin hetken jälkeen rentouttaa aina.
  Ihana asu...onkohan mitään vaatetta, joka ei näyttäisi hyvältä sinun päälläsi?

  VastaaPoista
 2. Kiitti Outi, olet niin ihana ❤️ Koirat ja kaikki eläimet on ihan parasta terapiaa eikä hyvä ruokakaan ole pahasta 😊

  VastaaPoista
 3. Tuo on NIIN ihana paikka! Kun minä kävin syksyllä 2018 niin silloin noita austaraliankelpejä oli kolme Armi, Meesi ja Göran. Suloisia koiruuksia, jotka rakastivat rapsutuksia. Minnie oli visusti autossa ettei tullut mitään yhteentörmäyksiä. Täytyy taas poiketa tuolla joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihana, me tavattiin vain Gööran tällä reissulla. Täytyy kyllä ottaa asiaksi vierailla useamminkin, kun on niin lähellä meitä :)

   Poista
 4. Täykky asu, kuten sulla aina, täydellinen maku. <3 Ihania eläinkuvia ja omg tuo pasta näyttää syötävän hyvältä. <3

  Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanuus <3. Kyllä maalla vaan on niin ihanaa ja kaikki eläimet <3 Todellakin terapiaa <3. Ihanaa tulevaa viikkoa <3

   Poista