Olohuoneen uusi ilme

Olisiko aikaa mennyt jo vuosi, kun lupailin kuvia olohuoneemme uusista sohvista. Sohvien tulo hieman viivästyi ja niin vain aika kului ilman kuvia. Jospa nyt olisi aika tehdä kierros olohuoneessamme.

Tv on saanut uuden tason kaapin sijaan. Taso onkin itseasiassa Artome Cinema-kaiutin, joka on näppärä siinä suhteessa, että erilliset kaiuttimet sai poistaa olohuoneesta. Tämä vähensi myös risteilevien johtojen määrää. Kaiutin on Heinolassa valmistettu avainlipputuote ja värivaihtoehtoja löytyy myös muita. Huonoa tässä on se, ettei säilytystilaa siis löydy ollenkaan, vaan kaikki tila on kaiutinsysteemeille. Mutta sekin on taas saanut karsimaan turhaa tavaraa laatikoista.

 Myös television takana oleva seinä on maalattu uudelleen. Vaikka väri on melkein sama kuin edellinen, seinästä on tullut hieman rouheampi, koska maali on kalkkimaalia. Seinä olisi saanut ollut jopa  epätasaisempi ja toisen kerroksen jouduin tekemään hieman roiskien. Kuvissa tosin ei ehkä rouheutta näy.

Ja siis ne sohvat. Sohva on HTCollectionin Air -sohva ja siihen divaaninaosa rahilla. Kangas on vaaleaa pellavaa. Sohva ja erillinen osa on ollut ihana vaihtelua rakastavalle, koska sohvan saa laitettua myös kulmasohvaksi ja pienempää osaa on myös erillisenä helpompi sijoittaa huoneeseen, joka on muuten niin hankala sisustaa. Nämä osat ovatkin ehtineet vuoden aikana olla monissa eri muodoissa.
pellavasohva

air sohva

lepakkotuoli


HTCollection


Pöytä on antanut hieman tilaa nurkkaan sijoitetulle lepakkotuolille. Ja pöydän ympärillä oleva musta tuoli, sehän ei ole uusi, ei meillä eikä muutenkaan mutta kerrottakoon tarina siitä vielä uudelleen. Tuoli on ostettu aikoinaan Olympiastadionin tyhjennyksestä ennen sen remonttia ja on ollut aiemmin siellä kunnia-aition tuolina, joten historian havinaa tässä tuolissa on hurjasti. Nahkainen tuoli erittäin mukava istua mutta onhan se kunnia-aition tuoli toisaalta.

Näin täällä sisustuksen saralla. Ei siis mitään kovin radikaalia vaikka ostokset ovat olleetkin isompia. Ja tietysti niitä pienempiä stailauksia, joita tehdään useammin. 

Saattaa olla, että jotain pientä muutosta tulee tehtyä, kun elämä taas sulkeutuu enemmän neljän seinän sisälle. Jotain pehmeää, tunnelmallista ja kotoisaa...

Ihanaa loppuviikkoa <3


3 kommenttia

  1. Olen katsellut noita sohvia kuvissasi, ne on niin kauniit ja ajattomat. Muutenkin silmä lepää seesteisen kodikkaassa olohuoneessanne 🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana sinä <3. Sohvat ovat kyllä just niin ajattomat ja klassien eleettömät, uskon että menee meillä kyllä vuosikausia ja onneksi voi päällisiäkin uusia tarpeen tullen. Ihanaa viikonloppua <3

      Poista