Viikonlopun söpöilyt

 

Viikonloppu oli täynnä herkkuja, yllätyksiä, aurinkoisia talvipäiviä ja perheen yhteistä aikaa sekä söpöjä kohtaamisia.  

Päätimme perheen kanssa juhlistaa ystävänpäivää kiireettömällä aamiaisbrunssilla. Harvoin istumme samaan aikaan aamiaispöydässä ja toisaalta sunnuntaibrunssi on kiva tapa juhlistaa viikonloppua vaikka joka viikko. 

Pöydässä oli hedelmiä, marjoja, aamulla tehdyt sämpylät sekä vohveleita, jonka ohjeen olin aiemmin bongannut vanhasta Hyvä Terveys -lehdestä. 

Kukkina pöydällä hieman nuupahtaneista kimpuista otettuja parhaimpia yksilöitä ja käännettyjä tulppaaneja, nämä muuten näyttääkin olevan tämän hetken kukkahitti. Ja kauniitahan niistä tulikin. Tulppaanit olivat siis jo parhaat hetkensä nähneet ja saivat hieman lisäaikaa näin.










Sitten siihen söpöilyosioon. Siis muutakin kun meidän Nelson, joka söpöilee joka päivä pehmojensa kanssa.

Asuinalueellamme Helsingissä luonto on todella lähellä ja nämä metsäkauriit ovat tyypillinen näky pihallamme. En ole aiemmin onnistunut ikuistamaan näitä kuitenkaan kameraani, mutta sunnuntaina aamukahvin aikaan oli sopivasti myös kamera lähettyvillä, kun nämä ruokailivat meidän etupihalla. Aika suloisia ovat, vaikka suihin meneekin varmaan  osa pihan kasveista.






Ilma oli täydellinen ja olenkin päässyt monen vuoden jälkeen jäälle hiihtämään. Oi mitä onnea. Minun hiihtoinnostus ulottuu siis ainoastaan tasaisella hiihtämiseen ja erityisesti aurinkoisella ilmalla eli on enemmänkin vain nautiskelua.  Mutta tuli tunne, ettei olekaan niin kiire kevättä odotella vaan juuri nyt on hyvä.

Hiihdon jälkeen päivän kruunasi vielä takkatuli ja lasillinen hyvää portviiniä. 

Kaiken tänän lisäksi ilahdutti myös yllätyksenä postissa saapunut kaunis sydänrasia, joka sisälsi Nivean  Cellular Hyaluron Filler ja Elasticity Reshape tuotteet ja sarjan uudet, yöksi laitettavat seerumiampullit. Yllätykset ovat ihan parhaita ja nämä uutuudet menevätkin heti testiin talvi-ihoani kosteuttamaan.




Tuotteet saatu Nivealta

 

Laitan teillekin vielä ohjeet Hyvä Terveys -lehden puurovohveleista, jos hieman terveellisemmät vohvelit kiinnostavat:

3 dl kylmää kaurapuuroa

1 muna

1 dl kauramaitoa

1/2 dl siemensekoitusta (esim. auringonkukan- ja pellavan- ja seesamsiemeniä)

öljyä vohvelirautaan

Aineet sekoitetaan kylmän puuron joukkoon ja annetaan turvota noin 30 min ja sitten vaan paistellaan kullanruskeiksi. 

Makeutta lisäsimme päälle laitettavilla  marjoilla sekä agave-siirapilla.

 

Ihanaa aurinkoista loppuviikkoa <3


6 kommenttia

  1. Ai että miten kauniit tunnelmat ja ihanaa pinkkiä mustavalkoisen piristeenä. Noi karvakuonokuvat on kuin sadusta. Kiitos myös herkullisesta reseptistä. <3

    Ihanaa keskiviikkoa sinne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lemppari taitaa olla se mustavalkoinen pinkillä piristeellä :). Arvaa olinko harmissani, kun en ollut kuvaamassa kun tyttöni kertoi, että nuo karvakuonot oli meidän rappusilla haistelemassa mun nuupahtaneita leikkoruusuja, jotka olin jättänyt ulos ja ajatellut tehdä niistä jotain. Mitkä kuvat olisi siitä saanut! Ihanaa viikkoa ja toivottasti taas nähdään pian <3

      Poista
  2. Siis niin ihanat herkut ja miten upeita kuvia muutenkin. Kauriit kuuluvat mun suosikkieläimiin, kesällähän harrastin kauriille puhelua kävelylenkeillä :)
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei noi kauriille juttelu -kävelylenkit kuullostaa kyllä ihan mahtaville. Minä yleensä juttelen vaan Nelsonille ja sanon, että etpä nyt hoksannut noitakaan kauriita :) Ihanaa aurinkoista loppuviikkoa Outi <3

      Poista
  3. Ehdotin heti että hankittaisiin vohvelirauta, kun sillä voi tehdä noin terveellisiäkin. Ei käy, kuulemma syödään niitäkin sitten kaksin käsin...Haha.
    Nelson osaa rentoutumisen taidon, se pötköttää aina niin poissaolevan näköisenä kuvissa :) Kauriskuvat on niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hah, voin luvata ettei vohvelirautaa tule käytettyä ihan niin paljon, ellei nyt ensi-ihastuksissaan, mutta ei passeli keittiöväline kyllä. Nelson on kyllä niin hyvä pötköttäjä omien pehmojensa kanssa. Ihanaa viikonloppua <3

      Poista