Väriterapiaa väsymystä vastaan

 

värikäs veikkihame

Valon määrä on huikea ja kukkaloisto vielä huikeampi. Silti olen kärsinyt suunnattomasta väsymyksestä. Kirjan lukeminen ei ole onnistunut millään, vaan olen nukahtanut muutaman sivun jälkeen. Olen katsellut makuuhuoneen ikkunasta, miten ihanan valoisaa ulkona on vielä yhdeksän aikaa illalla, mutta nukahdan enkä jaksa mennä ulos nauttimaan valoisuudesta. Myöhäinen kevätväsymys ehkä tai joku pieni flunssa, joka ei ole antanut pahempia oireita.Vaikea sanoa, unen tai urheilun puutteesta se ei ainakaan ole johtunut. Sateiset kylmät ilmat eivät myöskään ole helpottaneet tilannetta. 

Mutta hei, sellaista se vaan joskus on. Ja nyt pahin väsymys on voitettu ja  on aika pukea päälle keväisen värikästä ja nauttia luonnon ihanuudesta.



moshmosh







terassi

Hame on MoshMoshin, samoin neuleet. Värisävyt siis sopivat kivasti yhteen. Kun ostaa saman tuotemerkin valikoimsta, onkin helppo yhdistää sävyt ja kuosit yhteen, koska valmistaja on jo miettinyt sopivuuden. Neuleet ovat ihanan ohuita ja sopivat hyvin Suomen kesään. Ruskea silkkipaita on ostos aiemmin. Yksivärisiä silkkipaitoja ja varsinkin nuden värisiä ei mielestäni voi koskaan olla liikaa, ne sopivat niin hyvin ihan kaikkien vaatteiden kanssa.

Ihanaa toukokuun loppua. Toivottavasti teillä ei ole kevätväsymystä tai pahempia allergiaoireita, niin että voitte nauttia tästä ihanasta ajasta <3

5 kommenttia

  1. Onpas todella kauniin värinen hame! Pitää kyllä laittaa myös tuo MoshMosh-brändi itselle ylös muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin aika karkki <3. Tämä merkin farkut on tuttuja, mutta enpä ole tosiaan katsellut merkin muuta tarjontaa :) Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Aivan ihania asukokonaisuuksia! Tuo hame on aivan täydellinen ja ihan varmasti piristää myös mieltä pukea tuo hattaramainen ihanuus päälle.
    Kaunista viikonloppua sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Outi <3. Hame on ihanan helppo ja kiva päällä ja todellakin värit piristävät. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita <3

      Poista
  3. Oon ihan hurmuna näihin yhdistelmiin ja tuo bliseerattu mekko ja asu sai ihan, että minäkin tahdon just tuon hameen. :)

    VastaaPoista