Kotispa

Juuri nyt on hyvä aika kaivaa kaapeista kaikki sinne kertyneet kauneustuotteet, ottaa ne käyttöön ja pistää oma kotispa pystyyn. Minulla ainakin on useita kasvonaamioita, joita en ole muistanut ollenkaan. Puhumattamaan naamioista jaloille, käsille ja hiuksille.


Oma kotispa saa lisää tunnelmaa, kun lisää sinne tuoksuja, kynttilöitä sekä viherkasveja, jotka viihtyvät tarjolla olevissa olosuhteissa. Silloin tällöin kannattaa vaihtaa myös pyyhkeet uusiin, tyyli sopivaksi, pyyhkeethän ovat niitä, jotka ovat koko ajan esillä. Tassuammeen, jota muuten käyttämme aivan liian harvoin, lisäksi löytyy kaksi erilaista saunaa. Toisessa on hetivalmis  kiuas ja toinen on infrapunasauna. Infrapunasaunan voi sijoittaa myös muualle kun kylpyhuoneeseen, koska siellä ei käytetä vettä ollenkaan. Meillä se sijaitsee punttisalitilan yhteydessä.






Kuten kuvista näkyy, minulla on myös ihan oma "personal stalker" ja kylpyhuone sisältyy  stalkkausalueeseen myös.

Nyt kokeilussa on uusi hiustenhoitosarja Continu, jossa on shampoon ja hiustenhoitoaineen lisäksi paljon muitakin tuotteita. Hiuspohjakuorinta ja overnight treatment -hiusnaamio sopivat ihanasta kotispan teemaan. Ensimmäisen shampoopesun ja hoitoaineen jälkeen ihanan kosteutettu tunne.



Kotispan jälkeen heräilen toivottavasti hehkenä uuteen ihanaan aamuun, aamuun joka on  päivistä paras eli äitienpäivä. Ja yllä olevasta kuvasta löytyykin ne tyypit, joiden äiti olen. Ihan lemppari taulu, joka ei paikkaa vaihda luultavasti ikinä. Niin hyviä muistoja se tuo mieleen ja saa aina hymyn huulille kun sitä katsoo.

Ihania hemmotteluhetkiä ja äitienpäivää <3




6 kommenttia

  1. Oi mitä hemmottelua! Ihana amme <3
    Kaunista äitienpäivää sinulle Sari huomenna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Amme on kyllä ihana ja pitäisi käyttää enemmän. Ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista
  2. Aivan ihana postaus, tuotteet, kylppäri ja sinä ja vielä tuo kuva teidän tytöistä.

    Sydämellistä äitienpäivää ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tiia <3. Tuo kuva kyllä vaan on niin ihana ja ilostuttaa joka päivä <3. Ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista
  3. Voi ihana! Kotispa <3 Ja mitä tuotteita. Ja tuo amme! Ihastuttava. Ja tuo personal stalkerikin on vallan hurmaava.
    Hyvää viikkoa ja nautinnollisia hetkiä <3
    Ps. Olisipa niin kiva nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Mun personal stalker tosiaan itkee myös joskus oven takana kun olen saunassa, aavistuksen ärsyttävää, mutta ei voi mitään <3. Olisi niin ihana nähdä, toivotaan että onnistuu pian <3

      Poista