Elämää laiturinnokassa

Jostain syystä vesi, oli se sitten järvi tai meri, on minulle todella tärkeä. Varmaan monelle muullekin. Mietin, mikä toinen maisema voisi rauhoittaa samalla tavalla. Ehkä peltomaisema. Tai kaunis kaupunkinäkymä iltavaloineen. Mutta ei kuitenkaan vie voittoa vesistöstä. Ja mitä lähempänä vettä olen, sitä onnellisempi olen.Nyt tyynenä ja kauniina viikonloppuna vein helposti kuljetettavat rottinkinkalusteet laiturille. Ei ole kaukana meidän kesäkeittiökään vedestä, mutta vein tämän nyt vielä hieman pidemmälle.

Aamu-uinti ja kahvi laiturilla kaloja seuraten. Ihan täydellinen aamu.

Välissä tietysti päivä ja vähän suppailua, uintia ja muuta oleilua rannalla.

Ja sitten saapuu ne täydelliset kesäillat ja upeat auringonlaskut. Laiturille mukaan kirja ja lasi valkoviiniä.Voi olla, että lapsuus veden äärellä ja mökillä vaikuttavat tähän vahvaan haluun hakeutua niin lähelle vettä kun mahdollista.  Tai ehkä jopa horoskooppimerkkini rapu. En tosin varsinaisesti usko horoskooppeihin, mutta toisaalta olen ihan täydellisen tyypillinen rapu-ihminen.

Rottinkituoli on löytö Jaalasta kirpputorilta. Se on vanha ja kulunut lumikenkä-klassikko ja sopii mökille täydellisesti. Siirrettäväksi aina sinne, missä sitä tarvitaan. Pieni pöytä on muutaman vuoden takainen Ikea-ostos.

Aurinkoisia ja leppoisia heinäkuun päiviä <34 kommenttia

 1. Itse hakeudun meren rannalle, lopulta uskon että juuri siksi että vietin kaikki lapsuuden kesät meren rannalla. Nykyisin kotikin on itseasiassa ostettu niin että siitä kävelee rannalle (toki haluaisin kodin rannalta mutta sillä oli hintaa jo liikaa). Laiturinnokka kuvat ovat kyllä valtavan kauniita, etenkin tuo viimeinen on hyvin rauhoittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, aika rauhoittavaa on istua, katsella järvelle (tai merelle) ja seurata lintujen touhuja. Aina jotain pientä siellä tapahtuu ja kamerakin tietysti pitää olla valmiina kuvaamaan. Varmaan lapsuuden kokemukset vaikuttavat mieltymyksiin hieman vahvistavasti. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Vesi on kaunis ja rauhoittava elementti ja se huokuu näistä kauniista kuvista ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3. On ihana kun pääsee veden lähelle. Toisaalta tuulisina ja kylminä päivinä se antaa taas hieman kylmän fiiliksen, mutta toisaalta ihana silloinkin :)

   Poista