Mukavat vaatteet päiväretkelle

Arvatkaa minne me mennään retkelle, kun mies saa valita kohteen. No Bodominjärven murhapaikalle tietty. En tosin valittanut yhtään päiväretkestä enkä sijainnista. Lomalla kotona ihan pienikin retki piristää. Huomaan ahdistuvani heti, jos aika menee vain kotitöitä tehdessä. Eli Bodominjärvelle siis.Tämän tyyliselle reissulle on hyvä valita aina lenkkarit, kävelyä oli tiedossa paljon. Muuten mukava hame, T-paita ja huppari on hyvä valinta Suomen kesään.


 


Nyt on siis katsottu tämä niin karmivan kuuluisa paikka. Kaunista seutua toki muuten ja Oittaan ulkoilukeskuksessa on paljon aktiviteetteja ja ravintolakin. Itse murhapaikalla on näyttänyt jäljistä ja roskista päätellen myös olleen jonkinlaista romanttisempaa aktiviteettia. Joten en ehkä uskalla suositella kun päivävierailuja, jos ei halua jännitystä elämään.

Matka jatkui tästä vielä Helsinkiin. Paikkoihin, jotka yllättivät, vaikka omassa kotikaupungissa ovatkin.  Palaan niihin seuraavalla kerralla.

Ihanaa viikon alkua <3

Hame GinaTricot
Paita ja huppari Zara
8 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Paikka onkin tuttu minulle, olen muutaman kerran siellä käynyt. Vai oli siellä lemmiskelty, huh mikä paikkavalinta :D
  Ihanaa viikkoa aina niin tyylikkäälle sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja kyllä oli sullakin tyyli kohdillaan kuvissa ❤️. Jep, olihan siellä 😊. Kivaa loppuviikkoa.

   Poista
 2. Olen jossain tuolla päin joskus ollut jossain koulutuksessa, mutta murhapaikalla en ole ollut, enkä ehkä menekään vaikka kauniiltahan siellä näyttää.

  Kotikaupungistakin löytyy jotain uutta kun osaa etsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mies tykkää kaikista mystisistä murhamysteereistän ja tämä paikka oli hänen mielestä nähtävä, joten mikäs siinä 😊. Helsinki on kyllä täynnä kaikkea ihanaa ❤️

   Poista
 3. Niin cool asu. Nauratti tuo postauksen alku, no Bodom järvelle tietenkin, mutta taka-ajatuksena kenties on mitä upeimmat maisemat. Meikäläisen avaruussisko Elli aina telttailee tuolla, taitaa olla nuorille sellainen juttu.

  kivaa viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Eikun siis ihan vaan se murhapaikka :). Upeat on kyllä maisematkin ja varmaan suosittu telttailupaikka, en osaa sanoa, kun nuorten jutut ei enää ole minun vahvinta alaa :)
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista
 4. Oittaa on tosi nättiä aluetta ja yllättävän usein siellä tulee käytyä. Selvästi paljon kun unohdin että Bodomhan se siinä tosiaan on 😄

  Ihana asu jälleen!

  Aurinkoista heinäkuista viikkoa! 🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä kun muistutin. Meille ihan vierasta seutua kun asumme Helsingissä ja sielläkin ihan toisella rajalla :) Kiitti Satu ja ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista