Mökin vierasmajan päivitys

Mökin vierasmaja on ollut tänä kesänä ilahduttavan paljon käytössä. Olen aina yhtä onnellinen kaikista ystävistä, jotka tuleva käymään mökillä. Jos vierasmajassa ei ole ollut vieraita, niin sitten vanhin tyttäremme on majaillut siellä. Ja hänelle tehtiin sinne nyt pieni tarpeellinen parannus.


Vierasmajan sisustus on käsittänyt pelkästään mökillä jo olleen vintage-senkin, korituolin, rottinkisen yöpöydän sekä sängyn. Tänä kesänä tyttäremme on myös opiskellut ja esitti toiveen pöydästä helpottamaan opiskelua. Juuri sopiva pöytä löytyikin jo valmiiksi kotoa tarpeettomana ja tuotiin mökille. Pöytä koostuu Ikean pöytälevystä sekä jaloista ja on ollut aiemmin tyttäremme huoneessa kotona.


Pöydän äärestä näkyy kivasti järvi. Joten voisin kuvitella itsekin istuvani tuon pöydän ääressä. Vaikka kirjoitella tänne blogiin juttuja tuossa.

Ihaninta tässä muutoksessa tietysti oli se, että saimme kodin varastosta pois turhaan pyörineen pöydän ja se myös sattui sopimaan juuri tähän tilaan.
Täydellistä kierrätystä siis.

Ihanaa loppuviikkoa <3


10 kommenttia

 1. Onpas kivan oloinen lisäys ja ihan kuij tehty tuohon vierasmajaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Ja eikö olekin, just kun tuohon mitoitettu :)

   Poista
 2. Viehättävä vierasmökki ja sänkytestaajakin näköjään hyväksynyt pedin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sänkytestaaja kulkee uskollisesti mukana. Vierasmökista tuli kyllä ihanan valoisa :)

   Poista
 3. Ah miten valoisa ja rento maja! Seinän pystylaudoitus tuo ihan oman fiiliksensä sisustukseen, olen aina ihaillut niitä. Kyllä on kaunista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3. Minäkin olen ihaillut pystylaudoitusta ja vihdoin pystyin myös toteuttamaan sen jonnekkin meille :)

   Poista
 4. Kertakaikkisen harmonisen kaunista, tuolla kelpaa pötkötellä. <3 Ihanaa viikkoa Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia <3. Kyllä tuolla kelpaa. No ehkä pimennysverhot vielä jossain vaiheessa valoisiin kesäöihin. Mutta muuten :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 5. Aivan ihana vierasmaja teillä! Mielellään tuolla istuskelisi mietteineen <3
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3. Kyllä aion siellä joskus istua ja kirjoitella vaikka sitten tätä blogia, sen verran kivat näkymät ja rauhallinen tila. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista