Trendikäs naamamaljakko

 

kaunis maljakko
Ihana kevätaurinko lämmittää, illat ovat valoisia ja ulkona tuoksuu jo kevät. Hetkellisesti elämä tuntuu hyvälle ja normaalille. Seuraavassa hetkessä tullee epätoivonen olo, yhden parhaan uutisen jälkeen tulee aina joku vähän negatiivisempi ja ahditus nostaa päätään. Tulee ikävä reissuja, omaa asuntoa Espanjassa, ystäviä ja sosiaalista elämää. 

Eli siis perus uutta normaalia hetken aikaa. Kaikki ihana ja piristävä on siis tervetullut. Tuoreet kukat, nämä ovat ikuinen ilonaihe minulle. Kaunis uusi rannekoru.  Uusi hauska maljakko kukille pöytää kaunistamaan. 

Hauskoja ja vähän outoja naamaruukkuja ja -maljakoita alkoi jo jonkin aikaa sitten tupsahdella näytölleni vähän väliä. Hetken mietin ovatko nämä inhokkeja vai tykkäänkö ja päätin antaa näille mahdollisuuden. Joten meille kotiutui pieni mattamusta naamamaljakko. Maljakko on kyllä söpö ja aiheuttanut myös naurua teinissä. Joten varmasti on paikkansa meillä ansainnut.

 


bohotyylinen rannerengas

bohodecor


Koska vierasmaja on omaa valtakuntaani, voi siellä olla astetta romanttisempaa tunnelmaa kun kodissamme, joka on tyyliltään enemmän skandinaavinen. Mutta vierasmajassa voi hetken olla hieman omissa maailmoissa,  ympäröidä itsensä kauniilla asioilla ja unohtaa arjen. 

Tai jos mieli sattuu muuttumaan ja siltä tuntuu, vaihtaa romanttisuuden nurkkaan ja vaihtaa tyyliä täysin.

Aurinkoista loppuviikkoa <3Vaasi tilattu Campadresta, jota ei juuri tällä hetkellä ilmeisesti sieltä löydy

Rannerengas LoveWarrior

 1 kommentti

  1. Tuo maljakko on tosi söpö ja vitsit mikä idea, että kukat saa tuohon yksitellen aseteltua.
    Dreamer teksti sopisi täydellisesti siskolleni, minun rannekorussa lukisi ehkämä full life.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista