Villa Tremondon outlet-löytöjä


Edellisessä jutussa kerroin kahvitreffeistä ja hieman sivusin shoppailusta Villa Tremondossa.Nyt kuvia siis tästä.  Olipa ihanaa pitkästä aikaa käydä sovittelemassa vaatteita ystävän kanssa ja lisäksi vielä täydellisen tyylin omaavan ystävän eli Maaritin Sopusointuja-blogista.



Villa Tremondon outlet-myynnissä oli myös ihanan hiljaista, joten saimme rauhassa kokeilla vaatteita ja samalla otimme muutamat kännykkäkuvat vaatteista.
Ensimmäinen sovittamani paita oli kiva, mutta jäi ostamatta syystä, jota en nyt muista. Nyt kun katson kuvaa, niin ehkä hieman harmittaa.
T-paitaan ihastuin myös. Ja T-paitojahan ei voi olla koskaan liikaa, koska käy farkkujen, hameen ja ihan kaikkien kanssa.

Seuraavaana kokeilussa oli paitamekko, ensin vaalean beigenä, joka makutuomarini mukaan oli jotenkin liian pliisu minulle. Mutta sitten löytyikin samainen vaate toisen värisenä ja se lähtikin sitten matkaan. Paitamekot on vaan niin ihania.

Paita Ajlajk

Paita Coster Copenhagen

 

Värisävyt olivat tällä kertaa aika saman tyylisiä aivan sattumalta. Ja juuri sopivasti sain myös testiin Boho Green make up huulipunia ja kynsilakan, jotka sopivat täydellisessti sävyihin.


Paitamekko Second Femaile


Paita Second Femaile


Laukku Pauls Botique

Villa Tremondo on siis Lauttasaaressa osoitteessa Itälahdenkatu 18  a sijaitseva maahantuontiyritys, joka järjestää myös ystävämyyntejä. Nyt poikkeustilanteessa Fashion outlet on auki ma - pe klo 11-15 juhannukseen saakka. Itse olen tehnyt siellä aiemminkin ihania koru- laukku- ja vaatelöytöjä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa ja tekemässä edullisia löytöjä.

Palaan vielä edelliseen postaukseen, koska Maarit jäi kaipailemaan yhden kuvan julkaisua Joten laitetaan se vielä tähän.


Mitä veikkaatte, riittikö  tasapaino pysymään kivillä vai tipuinko hyiseen mereen?



7 kommenttia

  1. Oi, aika pahasti venkuralla tuo sinun oikea jalkasi, mutta veikkaan että tasapaino säilyi! Kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli vähän tiukat paikat, mutta sen verran kai vuosien ratsastus on kehittänyt tasapainoa, ei pysyi pystyssä :) Ihanaa aurinkoista viikkoa <3

      Poista
  2. Nuo uudet pehmeät värit mitä sovitit on niin sun värejä ja sopii sun vaatekaappiin! Ja raikkaat myös valkoisten farkkujen kanssa.
    Kiva että vinkkasit tuosta myynnistä, sillä en ollut käynyt siellä aikaisemmin; oli monia kiinnostavia merkkekjä.
    Aurinkoista päivää ja kivaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niin, valkoiset farkut, pitääkin kaivaa nyt kun tuli lämmintä :) Villa Tremondo on kyllä aina yhtä ihana. Aurinkoista päivää ja nähdään <3

      Poista
  3. Et tippunut :)
    Ihania ostoksia olet tehnyt ja upeita sävyjä sait vaaterekkiin lisää.
    Kaunista toukokuun viimeistä viikkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vahva luotto Outi sinulla minun tasapainoon ja oikeassa olit <3 Onneksi en tippunut, olisi olllut kylmä pulahdus. Ihanaa aurinkoista viikkoa <3

      Poista
  4. Minä täällä näitä katselen vähän myöhäisessä junassa. Rentoja, kivoja vaatteita. Ja sinulle sopivat nuo pehmeät värit. Kivoja löytöjä! Ja kallioilla ja kivillä pitää olla varovainen!
    Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista