Aika pukea klassikkoyhdistelmä

 

Eikö nahkatakkia ja kukkamekkoa voisi kutsua suorastaan klassikoksi. Ja nyt on juuri tämän yhdistelmän parasta aikaa. Kukkamekko on lupaus saapuvasta kesästä ja nahkatakki antaa lämpöä vielä hieman viileässä säässä.

Yhdistin tällä kertaa ruskean sävyjä eli ruskean nahkatakin sekä kukkamekon, jossa päävärinä on ruskea.

biker

kietaisumekko

ruskea nahkatakki


 

Kuvissa olevat aurinkolasit ovat itselleni huiman tunnearvon omaavat RayBanit, jotka olen saanut jo edesmenneeltä ystävältä. Malli on wayfarer 40-vuotis erityismallisto. Harvon enää raskin käyttää näitä. Mutta ne ovat nähneet paljon maailmaa ja ovat myös hieman reissussa rähjääntyneet.

Samaan sävymaailmaan vielä toisenlainen yhdistelmä mekosta. Eli nyt villaliivin ja mokkasaappaiden kera. Tämäkin sopii hyvin tämän hetken vaihteleviin sääolosuhteisiin eikä ole vielä liian kesäinen.Hieman toisenlainen väripari tätä klassikkoyhdistelmää odottaa vielä julkaisua, joten seuraavaan kertaan se.

Ihanaa aurinkoista viikkoa <3


Mekko Neonoir

Villaliivi Mango

Nahkatakki Butterfly Copenhagen2 kommenttia

  1. Meillä pyörii niin samanlaisia yhdistelmiä näissä kuvissa, sama maku hyvin pitkälti :) Nahkatakki, mekko ja tennarit on munkin ehdoton suosikki. Ruskea takkisi on todella kaunis ja ihastuttava tuon saman sävyisen mekon kanssa. Me like <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sama maku ja tämähän on todettu jo monta kertaa ❤️. Ruskea on ihana väri yhdistää vaikka mihin. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

      Poista