Kukkamekko ja biker

 

Edellisessä postauksessa esittelin klassinen yhdistelmä eli mekko ja biker-takki. Pääsävynä asussa oli ruskea. Lupasin esitellä myös toisenlaisen väriyhdistelmän ja tässä siis hieman toisenlainen tyyli klassikosta. Nyt siis hempeän laventelinsävyisen kukkamekon kanssa on yhdistetty musta takki sekä mustat asusteet.

Mielestäni juuri tämä kyseinen mekko kaipaa seurakseen, jotain hieman räväkämpää sekä kontrastia ja mustat asusteet ovat juuri sopivat tähän. Toisaalta tähän sopisi hyvin myös edellisen postauksen ruskea takki.

 
reserved mekko

bohostyle

Ehtisittekö jo käydä kurkkaamassa edellisen postauksen ruskean sävyisen asukokonaisuuden? Kumpi teitä miellyttää enemmän? 

Juuri nyt minulla on muuten hieman mietinnässä  "shop your own closet" -tyylinen toiminta. Takuuvarmasti vaatteita löytyy omasta vaatekaapista jokaiseen tapahtumaan ja tarpeeseen tällä hetkellä ja toiveena olisi, että vaatteille tulisi huomattavasti enemmän käyttökertoja. Ihan varmasti en vielä itselleni tätä lupaa, mutta asian pohtiminen on jo puoli voittoa tai jotain...

Mekko: kevään alelöytö Reserved


 
2 kommenttia

  1. Niin ihana asu ja mekko etten kestä. Ehdottomasti haluaisin just tämän mekon itselleni myös, mutta juu eihän sitä enää ole.

    Upeat kuvat ja upea sinä. Ihanaa viikonloppua säästä huolimatta. <3

    VastaaPoista
  2. Mä oon jotenkin aina mustan kannalla, mutta nyt en osaa kyllä tehdä valintaa ruskean ja mustan väliltä. Kummatkin ihania ja tyylikkäitä.
    Kaunista viikonloppua sinulle Sari <3

    VastaaPoista