Kevään kauneimmat juhlat

 

Kevät, mikä ihana syy järjestää pienet juhlat. Turvallisuus ja ajankohdan suositukset huomioon ottaen toki. Minun tämän kevään juhlissa se tarkoitti sitä, että juhlioita oli vaan kolme ja jo kahdet rokotukset saaneita kaikki. Joten järjestimme pienimuotoiset juhlat hyvällä omallatunnolla ja innolla.

Vaikka rakastan järjestää juhlia, en halua tehdä sitä pidemmän kaavan mukaan vaan yritän keksiä yleensä mahdollisimman helppotekoista tarjottavaa. Eikä kaiken pidä todellakaan olla itse tehtyä. Valmiiksi ostaminen ei vähennän emännän arvoa. Itse ainakin haluan nauttia kepeistä järjestelyistä. Puoli ruokaa on jo kaunis kattaus ja kukat. Näiden juhlien kauttauksessa käytin paljon vanhoja astioita, lautaset ovat vanhaa Arabian tuotantoa, jotka todella harvoin meillä käytössä. Itse tehtyä olikin ainoastaan pienet hernebruschetat, jotka olivatkin ihania.

Patongin päälle laitetaan hernetahnaa, jonka tein pakasteherneistä, parmesaaniraasteesta, sitruunasta, mintunlehdista ja oliiviöljystä. Näiden lisäksi ripaus suolaa sekä pippuria. Aineet  tehosekoittimeen ja tahna on valmis. Tämän lisäksi leivän päälle mozzarellaa sekä herneenversoja. Olin joskus ottanut ohjeet muistiin tulevia juhlia varten ja nyt tämä tuli käyttöön ja menee jatkoon ehdottomasti.

Kuohuvat vielä pöytään ja tyllihame päälle, niin juhla on valmis alkamaan ja vieraat voivat saapua. Ja emäntäkin jaksaa vielä järjestelyjen jälkeenkin juhlia.


kaunis kattaus

zonin


partyfood
ruskea tyllihame

party

juhlajuoma

partydress

juhlavaatteet
Samalle päivälle sattui kun tilauksesta Diego dalla Palman refill -luomivärikokoelman lanseeraus sekä virtuaalitapahtuma, jossa saimme opastusta silmämeikin tekoon. Olin saanut aiemmin valita luomivärien sävyt.  Refill palettiin saa valita juuri omat lempivärit ja olin valinnut aikaa paljon ruskeaa sävyä, mutta sävyt ovat kuitenkin niitä, joita tulee käytettyä paljon. Huomasin myös, että sävyt sopivat aika täydellisesti tyllihameeni sävyihin. 

mytoyboy


En ole kummoinen meikkaaja, mutta hyvillä siveltimillä ja hyvän pigmentin omaavilla väreillä saa loihdittua ihanan silmämeikin. Rajaukset saa tehtyä myös luomivärillä hyvin ja jos kaipaa hieman tummempaa sävyä, voi siveltimen kostuttaa ja sillä lisätä väriä. 

Toivottavasti saitte kuvista hieman inspiraatiota tuleviin juhliin, suurempiin tai pienempiin.

 

Diego dalla Palman meikit saatuja pr-näytteitä

 
4 kommenttia

 1. Ihanat tarjottavat siellä ollut ja niin kaunis emäntä juhlissa.
  Kaunista sunnuntaita sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ❤️. Ihana järjestää edes ihan pieniä juhlia arjen keskelle.

   Poista
 2. Olet niin chic <3 Tyllihameen ja neuleen liitto on lyömätön. Tarjoilut ovat kekkereissänne olleet just eikä melkein mun makuuni. Rakastan tuollaisia pieniä suolaisia ja makeita herkkupaloja. Aurinkoista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Teija ❤️. Tykkään, että tarjoilut voi toteuttaa helposti. Tulee sitten järkkäiltyä enemmän pieniä illanistujaisia, kun ei tee suurempaa työmaata niistä 😊. Ihanaa kevättä ❤️

   Poista