Lasiterassi odottaa kesää

Ei sellaista voi tehdä, sanoin viisas tyttöni minulle tänään, kun hän kysyi mitä teen.  Nyt on vaan niin, että on pakko voida tehdä. Tehdä kesää siis.

Hyppäsin onnellisesti kevään narsissikauden yli ja aloitin päättäväisesti kesän. Lapion lumet pois terassin rappusilta, jotta pääsin kulkemaan kunnolla, heitin terassilla olevan pienen kuusen ja koristevalot pois. Asettelin heiniä, jaloleinikin ja yrtit  ruukkuun lasiterassille. Ja siinä se oli, melkein kun kesä.


lasiterassi


Myönnän ja tiedostan,  että liian aikainen kesän tekeminen saattaa aiheuttaa hieman ylimääräistä tekemistä iltaisin. Heinä kuulemma pärjää lasiterassilla jo mutta ruukussa olevaa jaloleinikkiä en taida uskaltaa jättää yöksi enkä myöskään yrttejä. 

Vierasmajassa talvisäilytyksessä olleet rottinkikalusteet siirtyivät nyt lasiterassille. Sisällä lämpimässä saa olla vielä hetken viikuna, sitruunapuu ja oliivi.

Olen nyt kuitenkin valmis aurinkoisiin päiviin ja siihen, että  saan istahtaa rottinkituoliin nauttimaan kupin kahvia tai lasin kylmää roseeta.

Ihanaa loppuviikkoa <3

 

 

 4 kommenttia

 1. Ihan näyttää jo kesältä, jos pitää silmät tiukasti lasitetulla terassilla <3
  Kaunista viikonloppua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hivenen todellakin, jos sulkee ympäristön ja lumikasat pois :) Jospa ensi viikolla jo helpottaisi. Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Kyllä tuolla viihtyisi, olipa kevät tai kesä! Aloin tuijottamaan noita verhojen pyöreitä pidikkeitä, hyvä idea - mistä ne on kotoisin?
  On sulla ihana keidas siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maarit <3 Lasiterassi tuo kyllä ihanasti lisätilaa kevään koittaessa ja pitkälle syksyyn. Nuo pidikkeet on aikoinaan, vuosia sitten ostettu Indiskasta. Olen kyllä myöhemminkin ostanut sielä vähän samanlaiset ja saattaa hyvinkin olla mallistossa tämän tyylisiä edelleen. Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista