Korona-ajan paras afterwork

 

Ruuat saatu yhteistyönä Yuzu sekä Toptaste

Minun korona-ajan paras afterwork oli varmaan perjantaina.  Teimme treffit ystävän kanssa keskustaan. Minulla oli harvinaisempi työvuoro, pääsin töistä samaan aikaan kun ystäväni. Yleensä työni loppuvat todella ajoissa tai todella myöhään. Mutta nyt perjantaina olis siis aika treffata afterworkin merkeissä. 

Täydellinen kevätsää mahdollisti ulkona istumisen ja toisaalta ravintolasulku oli edelleen voimassa, joten muutakaan vaihtoehtoa ei ollut. 

Helsingin Vanhasta Kauppahallista löytyy  japanilainen ravintola Yuzu, josta saa mukaan todella hyviä poke bowleja.  

Valitsin Yuzun listalta salmon & tamago bowlin, joka sisälsi lohta, grillattua lohta, japanilaista munakasta (joka oli ihanaa) wakame-salaattia, Yuzu-majoneesia, ruohosipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta. Tämä oli niin hyvää, että aloin suunnittelemaan jo seuraavaa hakureissua Yuzuun. Sieltä voisi hakea ruuat vaikka piknikille nautittavaksi, kunhan ilmat hieman lämpenevät.

Kauppahallista löytyy myös pienen pieni Alko ja sieltä nappasimme mukaamme pienet roset nautittavaksi ruuan kanssa.

Meidän "terassi" oli Sentaatintorilla, jossa jo monet nauttivat ihanasta lämmöstä ja viikonlopun alusta. Maisemissa ei siis ollut valittamista ja aurinko lämmitti pitkään.


vanha kauppahallituomiokirkko

senaatintori

senaatintori
helsinki

tuomiokirkko

Korona-aika on kyllä tuonut paljon uusia elämyksiä ja kekseliäisyyttä ystävien näkemiseen ja muuhun sosiaaliseen elämään. Tämä iltapäivä varmasti jää mieleen yhdeksi typerän korona-ajan monista kivoista jutuista.

Päivän asuna oli lämpimään kevätsäähän täydellisesti sopiva villakangastakki, jossa on vajaamittaiset hihat. Olin löytänyt takin aiemmin kesällä Relovesta ja ihastuin siihen heti sen nähtyäni ja kun merkki on By Malene Birger, oli laatukin tässä vintage-takissa kohdillaan.


Näissä ihanissa tunnelmissa olikin kiva aloittaa talvilomaviikko. Oli jättänyt yhden viikon mahdollisimman myöhäiseen ajankohtaan. Toiveena tietysti oli, että olisin päässyt asunnollemme Espanjaan. Mutta edelleen odottelen hetken ennen sinne menoa. Ja toisaalta, aika kiva myös nauttia Suomen lämpimästä keväästä juuri nyt.

Ihanaa alkavaa viikkoa <3


4 kommenttia

 1. Niin ihanat picnickelit olivat viikonloppuna! Täytyykin tsekata Yuzy; japanilaishenkiset kulhoruoat ovat herkullisia!

  p.s. puhelimesta (android) en jostain pyystä pääse kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa todella pitää Yuzu mielessä. Tykkäsin kovasti. Ja kelit on kyllä olleet ihan huiput. Jostain syystä joskus on ongelmia täällä ensimmäisen kommentin jättämisellä ja varmaan juuri puhelimella, ihme juttu 🙄. Ihanaa viikkoa ❤️

   Poista
 2. Ihana meno ja meininki. Viime kesänä istuttiin sushien kanssa täällä Porvoossa samanlaisella retkellä, kun ravintolat oli kiinni. Nam.

  Ihania kuvia Sari. Aurinkoista tätä viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️. Kyllä tämä aika on opettanut keksimään uusia tapoja nauttia pienistä iloista ja jäävär kyllä muistoihin, niin kun sinulla varmaan ne sushit ❤️. Ihanaa loppuviikkoa ❤️

   Poista