Laventelin sävyjä ja uusi ajattelutapa ihonhoitoon

 ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmä

*kosmetiikka saatu

Ruskea ja vaaleanpunainen väri on yksi minun lemppariyhdistelmä  asuissa. Vaaleanpunaisen lisäksi nyt niin runsaasti muodissa näkyvä laventelin sävy sopii myös kivasti ruskeaan yhdistettynä. Keräsin muutamia asukuvia, joissa on yhdistetty näitä sävyjä. 

Värit sopivat käytettäväksi hyvin jokaisena vuodenaikana. Ja neuleet ovat tietysti ajankohtaisia Suomen säässä ympäri vuoden.

hame


part two neule

laventelin ja ruskean yhdistelmä

Näistä sävyistä päästäänkin hyvin uuteen juuri lanseerattuun kosmetiikkasarjaan eli maailman ensi-iltansa juuri saanut Sapienic Skincare, joka on yksinoikeudella vain Skincityllä.  Kun luin lehdistötiedotetta, koin taas jonkinlaisen ahaa-elämyksen:

"Lähes kaksi miljoonaa vuotta esi-isämme elivät ulkona, ensin metsästäjinä ja keräilijöinä sekä  myöhemmin maanviljelijöinä – läheisessä kosketuksissa luonnon ja sen miljardien mikrobien  kanssa. He eivät kärsineet herkästä ihosta tai tulehduksellisista ihosairauksista, kuten aknesta tai  atooppisesta ihottumasta. Viimeiset sata vuotta, kaupungistuminen on saanut meidät pikkuhiljaa  menettämään kosketuksen luontoon, eikä siihen auta myöskään se, että vietämme lähes kaiken  vapaa-aikamme nykyään sisätiloissa"

 

 


skincity


skincity

sapienic

"Ihomme ei ole sopeutunut uuteen elämäntyyliimme, eikä sillä ole enää yhtä läheistä suhdetta mikrobeihin, jotka auttavat  pitämään ihomme terveenä. Olemme menettäneet jo 30% mikrofloorasta, joten miten ratkaisemme tämän?  

Toiseksi paras ihonhoitorutiini maailmassa  

Sapienic Skincare uskoo, että kahden miljoonan vuoden evoluutio ei ole mitattavissa, eikä mikään ihonhoitorutiini voi  koskaan kilpailla ihon itsensä muodostaman talin kanssa. Tali kosteuttaa ja suojaa ihon pintaa auttaen pitämään  taudinaiheuttajat ihosta loitolla. Merkin mukaan ideaalisinta olisi pestä iho ainoastaan kylmällä vedellä, mutta nykypäivän  moderniin elämäntapaan kuuluu usein meikin ja aurinkosuojan käyttö, jotka on poistettava iholta hellävaraisesti,  häiritsemättä kuitenkaan ihon mikroflooraa. Sapienic Skincare -sarjan filosofian mukaan tulisi välttää ihonhoidon ainesosia,  jotka voivat mahdollisesti häiritä ihon mikrobiomia. Sen sijaan merkki kannustaa käyttämään ihollekin ominaisia,  mikrobiomia suojaavia lipidejä sekä ihon terveyttä edistäviä pre- ja probiootteja.  

Mitä nimi Sapienic tarkoittaa?  

Sapienic acid on prebiootti (hyvien bakteerien ruokaa) ja sitä esiintyy ihmisten talissa luonnostaan (ehkäpä Homo Sapiens  kuulostaa tutulta?). Se on talimme tehokkain ainesosa, ja mikroflooran ruokinnan lisäksi, se auttaa pitämään ihon vapaana  taudinaiheuttajista."


kuivakukat


kevätvaatteet

tekonahkahousut

Testaan nyt tätä sarjaa mielenkiinnolla. Alkutuntuma on ainakin erittäin positiivinen. Puhdistusaine putsaa hyvin  sen sisältämän saven avulla ja jäättää miellyttävän tunteen iholle. Myös tuoksu on miellyttävä ja todellakin hieman savimainen mutta kuitenkin hyvä. 

Omiin rutiineihin kuuluu siis vain puhdistusaine, joka puhdistaa meikin ja aurinkorasvan sekä sen lisäksi Prime lipids eli kevyt kasvoöljy, joka on suunniteltu erityisesti aikuiselle kuivalle ja herkälle iholle ja kosteuttava ja ryppyjä vähentävä Prime serum. Sarjaan kuuluu myös muutama muu tuote, jos haluaa tehostaa vielä enemmän kasvojenhoitoa. Sarjan Lipids ja Serum taas voisivat sopia erittäin hyvin teinin hieman akneen taipuvaiselle iholle. Lipids on suunniteltu muistuttamaan ihon luonnollisen talin rakennetta.

Paluu juurille -ajattelutapa on ollut vallalla ehkä enemmän ruokavalion suhteen, mutta toimii varmasti myös kasvojenhoidossa.  Sapienic Skincare on täysin vegaaninen ja cruelty-free enkä toki voisi muuta odottaakaan. 

Miltä Sapienic Skincaren filosofia  teistä kuullostaa?  Vaikka maailma onkin kovasti muuttunut muutamassa miljoonassa vuodessa, on ajatus kyllä erittäin järkeenkäypä.

 

 

 
3 kommenttia

 1. Kuulostaa oikein hyvältä ihonhoitosarjalta! Mitä vähemmän tuotteita, sitä parempi minusta.
  Ihanaa viikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus tuo ihonhoitosarja. Niin ihanalta näyttää asut, ruskea ja laventeli/vaaleanpunainen toimii kauniisti yhdessä.

  Sydämellistä tätä viikkoa Sari.

  VastaaPoista
 3. I like your outfits style very much,very casual and the colors match well

  prosphairshop bob wig

  VastaaPoista