Suloista sinistä kevääseen

 

Pävän värinä on sininen. Väri, jota en yleensä käytä, lukuunottamatta tietysti farkkuja sekä klassisia sinisiä kauluspaitoja. Mutta aina pitää olla pieni poikkeus. 

Tämä poikkeus tapahtui, kun näin sattumalta Mangon suloisen vaaleansinisen villaliivin. Sävy on ihana ja jotenkin keväinen. Täydellinen pieni asuste moneen asukokonaisuuteen. Farkkujen ja muiden housujen kanssa, niin kuin nyt kuvissani. Mutta sopii ihanasti myös mekkojen kanssa. 

Tästä idea tämän päivän väriteemaan eli siniseen.

mangoVaaleansinistä löytyy myös aivan aavistus yllä olevista housuista ja näin yhdistyy kivasti villaliiviin. Häivähyds sinistä on myös boho-tyylisessä rannekorussa. Joskus voi myös kynnet lakata sinisen sävyillä. 

Meillä on muuten kotona edelleen noin 20 vuotta vanha Natuzzin nojatuoli. Tuoli on väriltään sähkönsininen. Siihen aikaan sisustuksessa suosittiin sinistä. Nyt tuoli on työhuoneessa ja peiteltynä irtopäällisellä. Sähkönsininen ei ole enää moneen vuoteen miellyttänyt yhtään eikä varmaan ihan heti myöskään palaa suosikkiväriksi sisustuksessa. Mutta mekko siinä värissä, sitä voisi jopa miettiä. Alla oleva mekko oli lainassa tytöltäni.


Siniselle saattaisi olla tulevaisuudessa hieman enemmän tilaa vaatekaapissani näiden kokeilun jälkeen. Vai mitä mieltä olette?

Aurinkoista loppuviikkoa <32 kommenttia

  1. Aivan ihania sinisiä juttuja ja panostit tähän juttuun paljon enemmän kuin meikäläinen. Sillä täällä taas löytyy kaapista paljonkin sinistä. :) Sulle sopii kyllä kaikki värit, mutta hei mikä väri on sun inhokki?

    Ihanaa loppuviikkoa Sari. <3

    VastaaPoista
  2. Sinullekin sopii kauniisti sininen. Nuo sinun farkut on kyllä aivan täydelliset!
    Ihanan sinistä iltaa sinulle Sari <3

    VastaaPoista