Kaksi kaunista ja ihanaa uutuuskirjaa

 

 pr-tapahtuma/kirjat saatu

Ystävät ja ruoka ovat parhaimpia asioita elämässä. Nyt näistä on tehty uutuuskirjat Books of Friends - my soul family sekä  Kukkia lautasella.  Kirjat ovat niin kauniita, niin ulkokuori kun sisältökin. 

 

Cozy Publishing kirjajulkkareissa aiemmin syksyllä pääsin kuulemaan tekijöiden ajatuksia kirjan synnystä. 

Tia Höylän Books of Friends syntyi hänen omasta kaipuusta löytää ystäväkirja.  Käsin kirjoitetut muistot tässä digitaalisessa ajassa tuntuvatkin ylelliseltä. Kirjassa on myös niin kauniita kuvia ja ajatuksia ystävyydestä ja elämästä. Tämän haluan ottaa käyttöön ja laittaa myös valokuvia ihanista hetkistä ystävieni kanssa. Ystävieni, jotka ovat jääneet elämääni ja joita voin kutsua sielunsiskoiksi. Ja miten ihanaa, jos edes pieni osa meidän yhteisistä muistoista ja ajatuksista voidaan tallentaa kirjan sivuille.

"You glow diffrently when you are surrounded by people with good intentions" 

Ina Niinikedon Kukkia Lautasella on ihanan inspiroiva kirja syötävistä kukista ja siitä miten kukkia voi hyödyntää ruuanlaitossa. Kaikki reseptit ovat sopivia kotikokeille ja reseptejä löytyy aamupalasta jälkiruokiin. Myös tämän kirjan kuvat ovat todella kauniita. 

Oma kokemus kukkien hyödyntämisestä on jäänyt lähinnä kuivattuihin ruusunnuppuihin gin tonicissa ja muutamasta orvokista salaatin seassa. Tätä kirjaa selaillessa löytyy heti reseptejä, joita on pakko kokeilla.

Alla Inan taidonnäytteitä, kirjajulkkareiden tarjottavat olivat hänen tekemiään.
cozy publishingksdjgkdjgk

cozy publishing

ystäväkirja

cozy publishingKummatkin kirjat ovat myös ihania lahjaideoita, joista saaja varmasti ilahtuisi.

Ja ystävyydestä puheen ollen, alla vielä kuva kirjajulkkareista. Voin onnekseni kutsua myös muutamaa blogikollegaa ystäväksi ja Tiia on yksi niistä. Hänen blogistaan löytyy myös juttua näistä kirjajulkkareista täältä.

kirjajulkkarit


2 kommenttia

 1. Ai että tämä oli ihana tilaisuus ja nuo kirjat ja sun asu. Nyt täytyy keksiä taas jotain kivaa. <3

  Ihanaa viikonloppua Sari ja kiitos, että saan olla sun ystävä. <3 Meillä on aina huikeaa yhdessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin ihana tilaisuus ja päivä. Ja kiitos ihana Tiia, ihana että ollaan ystäviä <3. Kyllä me taas jotain kivaa keksitään, niin kun aina. Ihanaa viikkoa <3

   Poista