Lomatyylini

 

 Hippa-Laukku saatu/Miiko Design

Lomalle on aina hiema haastava miettiä vaatteita. Reissussa vaatteiden toivoisi olevan mukavia, mutta toisaalta tyylikkäitä. Omassa kodissa lomailu helpottaa tietysti paljon, koska säilytän perusvaatevarastoa siellä. Mutta aina on kiva ottaa jotain mukaankin. Tällä lomalla luotin kuluneen kesän luottovaatteisiin. Valkoinen pellavamakko toimii hienosti myös Espanjan auringossa. Valkoinen on muutenkin ihan paras lämpimässä ja helppo yhdistää mihin vaan.

Kahden viikon loman aikana ilmat olivat todella lämpimät. Haasteena taisi olla se, että löytyi tarpeeksi vilpoisia ja mukavia vaatteita. Käymme asunnollamme yleensä talvella, joten vaatevarastosta löytyy enemmän hieman lämpimämpiä vaatteita.

Aamulenkit vaihdoin usein aamu-uintiin, koska kaikki juoksuvaatteeni olivatkin aivan liian kuumia tälle reissulle. Pitkä Graftin takki oli muuten mainio matkustustakki, takki ei vie tilaa juuri yhtään,  alle mahtuu myös neule paluumatkalle ja isot taskut ovat aina näppärät matkustaessa.


Miiko design



Hippa-laukku


reserved



new balance





urheiluvaatteet


mekko


Pahin vaatemoka, jos sitä nyt voi mokaksi sanoa, on ottaa aivan liikaa vaatteita. Tennarit, muutama rento mekko päivään ja iltaan, niillä pärjää pitkälle. Itseltäni löytyi esimerkiksi kolmet eri väriset farkut. Eipä tullut farkkuja kovin montaa kertaa käytettyä.

Sain ennen matkaa Miiko Designin Hippa-laukun. Laukku oli minulle rakkautta ensisilmäyksellä ja -kosketuksella ja varsinainen pelastus reissulla. Laukku on unelmanpehmeää hirvennahkaa ja tyylikästä suomalaista designia. Laukussa on kaksi vetoketjullista lokeroa ja keskellä piilolokero. Miten ihanaa, kun kaikki mahdolliset matkustusasiakirjat, lompakko sekä puhelin löytyvät nopeasti ja näppärästi. Yleensä tuskailen laukkuni sekavuutta ja lentokentällä olen aivan varma, että olen hukannut passini tai jotain muuta tärkeää, kun kaivelen niitä laukustani.

Hippa-Laukku


Kengät: Vibae sekä New Balance

Mekot: KappAhl, Reserved, Coster Copenhagen

Toppi: Mango

Farkut: Piro Jeans


6 kommenttia

  1. Ihanan rennot, mutta klassisen kauniit asut sinulla. Mekoilla olen minäkin mennyt lämpiminä päivinä. Kohta saakin taas kaivaa pitkät saappaat esiin.
    Kaunista sunnuntaita sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3. Matkoilla on hyvä käyttää juuri niitä klassisia ja simppeleitä. Mekot on kyllä ihania, niiden saappaidenkin kanssa. Ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista
  2. Huikean ihanat reissukuvat taas! Huomasinkin tuon pitkän takin ja mietin mikä mahtaa olla - kevyt ja ilmava pidempi takki on paras tähän aikaan vuodesta reissuilla, kun päivisin on vielä lämmintä mutta iltaisin viileämpää. Ja korallinvärinen kimono on niin kaunis.
    Mitenkä sitä oppisi pakkaamaan just sopivasti, huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit <3. Tuon Graftin takin ostin sauvakävelyyn Suomessa, kun syksyllä urheilutrikoot ja lyhyt takki ei oikein iskenyt. Tämä pitkä versio on niin ihanan rento ja monikäyttöinen. Mutta pakkaaminen on kyllä aika vaikeaa, ottaa just ne tarpeelliseet, mutta me joskus opitaan :)

      Poista
  3. Niin upeana siellä. Kaikki asut silkkaa ihanuutta. Kivaa tätä viikkoa Sari. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3. Mun lempivaatteita, niitä on järkevä siis ottaa mukaan reissuunkin :) Ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista