Vähän sisustusta ja ystävyyttä lomakodissa

 

Satunnaisia otoksia lomakodistamme Casa Mimistä. Mitäköhän näistä kuvista kertoisin. Ensimmäisenä tulee vaan mieleen kova ikävä, kun katson kuvia. Mutta onneksi tilanne on muuttunut niin, että seuraava matka on jo suunnitelmissa ja helpottaa ikävää.

 Mutta kuviin. Ensimmäisen kuvan viineri on ainakin harvinaisuus. Vaikka lähikaupassa on toinen toistaan herkullisempia ja todella edullisia leivoksia ja kakkuja, olen onnistunut välttämään niitä. Tällä reissulla kaupasta kuitenkin lähti yhdet herkut. Nyt täytyy pysyä lujana, koska makuun päästyä voi olla vaikea lopettaa.

Terassille olimme hankkineet uudet tuolit. Hankita olikin astetta haasteellisempaa, koska tein sen Suomesta käsin. Halusin myös tuolit, joissa pystyy istumaan ilman pehmustetta. Pehmusteiden kanssa pelaaminen ei innostanut. Kuvien muovituolit ovat suheellisen hyvät istua, kestävät säätä erittäin hyvin ja sopivat kivasti terassille. 

Makuuhuoneen lipaston maalasin kalkkimaalilla. Oma kalkkimaaliaddiktio ulottuu siis jo Espanjaan ja asiaa auttaa se, että paikallisista rautakaupoista löytyy jo hyvin kalkkimaalia.

Yläkerran terassi ja aamukahvi auringonnousun aikaan on ihan parasta. Mutta ei huonommaksi jää alaterassinkaan hieman tiiviimpi tunnelma.terassi


olohuone

Casa Mimissä on ollut runsaasti ystäviäni kylässä ja joskus ollaan oltu isollakin porukalla. Nyt olen rauhoittanut vierailuja niin, että kylässä käy vain yksi tai kaksi kerrallaan ja  ihan lähimmät ihmiseni. Niiden läheisimpien kanssa lomailu siellä on vaan niin simppeliä ja rentouttavaa ja Casa Mimi on heillekin ehkä tullut tärkeäksi ja tutuksi. Heidän kanssaan on tietyt omat rutiinit eikä koskaan tarvitse tehdä kompromisseja tekemisten kanssa. Asioita ei tarvitse selittää ja aika usein käy niin, että toinen täydentää automaattiset lauseen, jota olet sanomassa. Vähän kun lomailisi itsensä kanssa, mutta on vain kaksin verroin hauskempaa, heh...


Tähän loppuun voin vaan todeta, että "kyllä taas jaksaa". Ja todellakin, taisin tajuta vasta nyt mitä tällä sanonnalla ehkä tarkoitetaan. Ei sitä, että olisi jotenkin järjettömän pirteä ja jaksava loman jälkeen, vaan sitä että ne arjen rutiinitkin on  vaihteeksi kivoja ja niitä jaksaa taas suorittaa parin viikon lomailun jälkeen. Vai olenko ihan väärässä?

2 kommenttia

 1. Casa Mimi näyttää aivan unelma paikalta. Ihanaa kun on oma paikka jossa saa rauhassa lomailla. Ystävän kanssa oleminen on ihan parasta!
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, kyllä se meille on ihan unelma ja koti, jossa on ihana viettää aikaa myös niiden hyvien ystävien kanssa. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista