Mekko syksyn sävyissä

 

Miten täydellisesti voikaan mekon sävyt sopia luonnon omaan syysväritykseen. Suosikkimekkoni juuri nyt on ollut Mangon pitkä mekko, joka on helppo asustaa monilla eri asusteilla. Olen nyt käyttänyt mekko mustan ja ruskean nahkatakin kanssa ja joskus kylmemmällä säällä olen laittanut päälle vielä ohuen neuleen. 

Yhtenä kuvauspaikkana mekolle toimi ihastuttava Jollaksen kartano, jonne pääsin Sopusointuja-blogin Maaritin kanssa eräänä syyspäivänä tutustumaan lähemmin. Helsingistä  löytyy niin upeita paikkoja ja Jollaksen kartano ja lähimaasto on yksi viehättävimmistä. 

Sain myös testiin Atelier Rouge -merkin kynsilakkoja syksyn uutuussävyissä. Ja miten hienosti myös ne sopivat tämän mekon sävyihin. 

Kynsilakoissa tämä Kicksissä myytävä Atelier Rouge on yksi minun suosikeistani, sävyt ovat aina tosi ihania ja tyylikkäitä. Sarja on myös 100 % vegaaninen ja pysyy ainakin minulla monta päivää lohkeilematta.


syysmuoti


pitkä mekko syksyyn

kjdfkdj


 
hyvä kynsilakka

hyvä kynsilakka
Atelier Rouge kynsilakat saatu
Yllä vielä yksi hyvän mielen kuva meistä Maaritin kanssa. Ystävätreffit on aina niin kivoja. Vaikka joskus tuntuisi, että pahimmasa syyskelissä sohva vetää puoleensa, piristää tapaamiset aina takuuvarmasti.

Ihanaa loppuviikkoa <32 kommenttia

  1. Tuo mekko on kyllä aivan täydellinen. Sävyt sopivat sekä sinulle, että syksyyn. Kivan näköiset myös nuo sinun nilkkurit.
    Kaunista loppuviikkoa Sari <3

    VastaaPoista
  2. Hyvä ihme miten kauniita kuvia saatiinkaan aikaiseksi tuolla reissulla 🍂🧡🍂 Mekkosi on ihana ja niin kauniin pehmeät syksyn sävyt. Olipa ihana päivä ja herkullinen dinnerkin vielä!

    VastaaPoista