Suosikkityylini ammattilaisen kuvaamana

 

Rakastan valokuvaamista ja se onkin minulle kiva harrastus. Kuvaan yleensä tänne blogiini, jossa on usein myös asupostauksia. Tämä on totuttanut minut olemaan myös kameran edessä . Omat taidot ovat kuitenkin aika alkeelliset.ja aika usein asukuvat kaupungilla otetaan kavereiden kanssa kännykällä. Olenkin joskus joskus miettinyt, millaisia kuvia ammattikuvaaja saisi  aikaiseksi.

 

Joskus ne mietteet ja  pienet unelmat sitten käyvät toteen. Minulle tämä kuvausunelma  kävi toteen, kun sain instagramin kautta viestin  valokuvaaja Tanja Kuivalaiselta. Hänellä  oli tarvetta uusille kasvoille omaan portfolioon ja kysyi, suostuisinko toimimaan mallina.  No tietysti, ilman muuta suostuisin ja haluaisin.

Tässä meidän kuvauspäivän tulos,  eli muutamat omat suosikkini kuvista. Näistä oli hieman vaikea toisaalta valita niitä parhaita, kun kuvia oli niin runsaasti.

Asuksi valitsin oman ikisuosikkini eli farkut ja valkoisen kaluspaidan sekä villakangastakin. Asuvalinta oli helppo myös sen vuoksi, että halusin tuntea  itseni kotoisaksi kuvauspäivänä ja valitsemissa vaatteissa.  

Kuvauspäivä oli onneksi ihanan aurinkoinen. Tuuli hieman hankaloitti ainakin omaa olemistani ja muutamassa kuvassa tuulen todella huomaa, mutta toisaalta ihanaa kun kuvat eivät ole aina niin siloiteltuja


valokuvaaja


muotikuvaus

fashion


helsinki



helsinki

valokuvaus


tuomiokirkon portailla

muotikuvaus

Näistä kuvista jää kiva muisto. Ja ehkä ne jäävät elämään myös tuleville sukupolville. Oli myös mielenkiintoista seurata siinä samalla poseeratessa ammattilaisen toimintaa assarin kera.

Valokuvauksen teemahan voi olla melkein mitä vaan. Tietysti kevään juhlat ovat ihana ikuistaa ammattilaisen toimesta. Mutta miksipä ei jotain ihan muuta. Jos ei halua olla oman elämänsä supermalli, niin perhekuvat ovat aina ihania. Tai esimerkiksi tuoreen tai tulevan vaimon boudoir-kuvat olisivat varmasti ihana yllätys miehelle ja tietysti iloksi myös itselle. 

Käykää kurkkaamassa Tanja ihania sivuja tästä. Sieltä  löytyy lisää kivoja ideoita toteutettavaksi kuvaajan kanssa sekä yhteystiedot, jos etsitte kuvaajaa keväälle.

Näiden kuvien lisäksi sain itselleni vielä muutaman filmikameralla otetun bonuskuvan. Mustavalkoinen kuva onkin aika ihana ja huokuu vanhanajan tunnelmaa.


 Ihanaa alkavaa viikkoa <3

 

 

Takki: Mango

Farkut: Piro Jeans

Paita: Zara

Kengät: Dinsko

 

 

 

 

 

5 kommenttia

  1. Siis olet kyllä niin upea ja ihan mahtavia kuvia myös!
    Sinulla on kiva tyyli, rentoa, ajatonta ja niin sinulle sopivaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos taas paljon <3. Oli kyllä niin ihana päästä ammattilaisen kuvattavaksi, ihana kokemus. Tyyli on kiva pitää suhteellisen klassisena, niin vaatteet ovat näin niin paljon monikäyttöisempiä. Ihania kevätpäiviä Outi <3

      Poista
  2. Että rakastan sitä, että on upeita aikuisia naisia ja osaa samaistua vaatteisiin ihan eri tavalla. Luojan kiitos on blogit, sillä lehdet on teinejä täynnä.

    Olet järisyttävän upea ja nämä kuvat missä hiukset heiluu tuulessa, wow, wow ja vielä kerran wow.

    Ihan mielettömät kuvat joiden parissa viipyilin tovin.

    Pus sinne ihanuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tiia ihana taas, kiitos niin paljon <3. Onneksi on blogit ja aikuiset naiset voivat todellakin olla esillä ja esitellä tyylejään. Koska ollaanhan me aikuiset naisen ihan mielettömän upeita ja ihania kaikki <3. Pus ja palataan <3

      Poista
  3. Voi miten ihania kuvia! Tosin sinun kuvasi ovat aina kauniita ja osaat olla kameran edessä luontevasti. Ja kuule - jos tuota taitoa ei osaa, ei siinä auta ammattikuvaajakaan. Nimimerkillä "kokemusta on";)
    Ihanaa kevään jatkoa, Sari!

    VastaaPoista